χειροπρακτικη αθηνα OPTIONS

χειροπρακτικη αθηνα Options

χειροπρακτικη αθηνα Options

Blog Article

Γνωρίστε κάποιες νέες μεθόδους θεραπειών που κερδίζουν συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια: Η γλώσσα της θεραπείας: Η ιστορία μιας επανάστασης στην ιατρική επιστήμη

Στους κόλπους της εναλλακτικής ιατρικής και των ολιστικών πρακτικών ο καθένας μας μπορεί να συναντήσει εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου, γι’ αυτό και πρέπει να επιδεικνύουμε πολύ μεγάλη προσοχή αναφορικά με το πού θα επιλέξεις να εναποθέσεις την υγεία σου.

Παρακωλύεται η τοπική μικροκυκλοφορία. Μειώνεται η μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών και αυξάνεται η συσσώρευση αχρήστων συστατικών (τοξίνες).

Υποστήριξη και επιτάχυνση της ικανότητας του σώματος για αυτοθεραπεια

προβλήματα μεταβολισμού (π.χ. θυρεοειδής, διαβήτης, παχυσαρκία, πρόληψη διαβητικού ποδιού κ.τ.λ.) και άλλα.

Στοχεύει όχι μόνο στην πρόσκαιρη ανακούφιση των συμπτωμάτων, αλλά στην ουσιαστική αντιμετώπισή τους μέσα από τη διόρθωση της αιτίας που τα δημιουργεί.

Προωθητικές δράσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και περιπτώσεις αρρώστων των οποίων η πορεία και η εξέλιξη της νόσου δεν έχει καταγραφεί και για την οποία δεν υπάρχουν χρόνια και πιστοποιημένα στοιχεία.

“Ο αριθμός θεραπειών έχει να κάνει με την πάθηση και με τον χρόνο τον οποίο πάσχει κάποιος με το πρόβλημα που μας επισκέπτεται. Όσο πιο γρήγορα απευθυνθεί στον Οστεοπαθητικό, τόσο καλύτερα για την πρόγνωση. Τείνω να μην δίνω συγκεκριμένο αριθμό θεραπειών από την more info πρώτη επίσκεψη –εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, σε περιπτώσεις θλάσης ή άλλων συνηθισμένων τραυματισμών- λόγω του ότι ο κάθε ασθενής έχει διαφορετικό ιστορικό, διαφορετικό τρόπο ζωής και συνήθειες.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συντονίζει και διδάσκει τις τάξεις της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (βελονισμός-βότανα), με βάση το πρόγραμμα της Ακαδημίας, στο ΙΕΚ Μορφή στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Μην ελέγχετε μέσω του φόβου, ελέγξτε μέσω της αγάπης

Συστήματα του οργανισμού Ερειστικό, Μυϊκό, Νευρικό,Πεπτικό,κλπ

Π.χ. μπορεί να μας ενθαρρύνει να ξανανοίγουμε συχνότερα τα βιβλία της ανατομίας αφότου ολοκληρώσουμε τις σπουδές μας.

Γιατί δεν πρέπει να περιμένει ο ασθενής, η λεχώνα ή το νεογέννητο και να επισκεφτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα κάποιον ειδικό;

Report this page